Trattoria Buongiorno Lido a fost deschis în luna iulie 2014, aproape de Ateneul Român, fiind cel de-al XVI-lea restaurant din rețeaua City Grill. Interiorul restaurantului Trattoria Buongiorno Lido este unul impresionant, ce ne aduce aminte de cel al unui palat, iar grădina este locul ideal unde să mănânci pe timp de vară.

Istoria Casei Lido debutează la început de secol XX. Doctorul Constantin Angelescu, chirurg apreciat și admirat de o lume intreagă, și soția sa, Virginia Angelescu Monteoru, au decis să cumpere un teren în mijlocul orașului, pe lungul Bulevard al Coltei (care unifică bulevardele Catargiu, Magheru și Bălcescu, de azi). Un an mai târziu, cei doi soți decid să inceapă construcția unei case pentru familia lor, pe care Bucureștiul de atunci avea s-o admire, spunându-i "Casa Lido".

Casa Lido trăieste din nou. Ea a devenit Trattoria Buongiorno Lido – locul unde vă puteți bucura de gustul fin al Italiei, prin preparate autentice, pline de savoare, atmosferă romantică, muzică live și vinurile alese.

Pentru evenimentele importante din viața dumneavoastră – logodnă, cununie civilă, nuntă, botez, aniversări-vă punem la dispoziție restaurantul cu o capacitate maximă de 200 de locuri dispuse pe două etaje. Surprizele pe care vi le oferim:

• Manager de eveniment dedicat

• Bucătar șef dedicat evenimentului

• Serviciu de hostessing pe toată durata evenimentului

• Testarea gratuită a meniului după semnarea contractului, pentru evenimente mai mari de 50 de persoane

• Meniurile rafinate pornesc de la 129 de lei, iar pachetele de băuturi cu consum nelimitat încep de la 35 de lei. În funcție de eveniment și de meniu, avantajele pot varia.


Pentru mai multe detalii despre publicație și contractare de spații publicitare, contactați silvia.săpunaru@citygrill.ro.

Vă asteptăm cu drag la Trattoria Buongiorno Lido în strada C.A. Rosetti nr. 13!

Vezi imagini din Trattoria Buongiorno lido
evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe