Trattoria Buongiorno Arena deschide al șaptelea restaurant sub acest brand. Situat între două dintre cele mai importante cartiere din București (Titan și Pantelimon), se găsește chiar la intrarea în Arena Națională, dintre Bd. Basarabia, fiind ușor accesibilă pentru o seară cu prietenii, la o pizza și o bere.

În Trattoriei Buongiorno Arena vei găsi aceeași multitudine de feluri de mâncare specifice bucătariei italiene într-o atmosferă relaxantă specifică tradiției italiene. Poți alege din foarte multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare atent pregătite, alături de un vin din cele mai cunoscute zone ale Italiei recunoscute pentru această licoare, denumită și țară a celor 500 de soiuri de struguri sau de ce nu, o bere. De asemenea, poți degusta delicioase deserturi, printre care nelipsitul Tiramisu italian.  

Te asteptăm să te indrăgostești la Trattoria Buongiorno Arena, locul care aduce în mijlocul Bucureștilor un pic de… Italia.

Vezi imagini din Trattoria Buongiorno Arena
evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe