TRATTORIA BUONGIORNO
Arena

Vino la Restaurantul Trattoria Buongiorno Arena și poți alege din multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare atent pregătite.

TRATTORIA BUONGIORNO
victoriei

Vino la Trattoria Buongiorno Victoriei de pe Lascăr Catargiu și poți alege din multe feluri de paște, pizza sau fructe de mare atent pregătite. 

TRATTORIA BUONGIORNO
primăverii

Vino la Restaurantul Trattoria Buongiorno Primăverii și poți alege din multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare atent pregătite.

TRATTORIA BUONGIORNO
Băneasa

Vino la Restaurantul Trattoria Buongiorno Băneasa și poți alege din multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare atent pregătite.

TRATTORIA BUONGIORNO
terminal schengen

Vino la Restaurantul Trattoria Buongiorno Terminal Schengen din aeroportul Henri Coandă si poţi alege din multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare.

TRATTORIA BUONGIORNO
lido

Vino la Restaurantul Trattoria Buongiorno Lido de pe C.A. Rosetti și poți alege din multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare atent pregătite.

TRATTORIA BUONGIORNO
Centrul Istoric

Trattoria Buongiorno Centrul Vechi, este un restaurant cu specific italian cu pizzerie și bistro. Aici se organizează evenimente private, aniversări, cine romantice, întâlniri de afaceri, etc. La Trattoria Buongiorno Băneasa îți aducem în fiecare farfurie miresmele bucătăriei italiene, amestecate cu o atmosferă caldă și primitoare.

evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe