Trattoria Buongiorno Arena, restaurantul preferat de cei mici!

   Fiecare poveste are nevoie de un personaj principal. Pentru Trattoria Buongiorno Arena, personajul în jurul căruia gravitează întreaga poveste este reprezentat de familie.

   Trattoria Buongiorno Arena, poziționată pe Bd. Basarabia 37-39, București, între două cartiere mari ale Capitalei, Titan și Pantelimon, își propune să ofere familiilor experiențe complete de relaxare și bună dispoziție.

   Restaurantul nostru este gândit să răspundă nevoilor fiecărui membru al familiei. „Nu am cu cine să-l las pe cel mic” nu mai poate fi o scuză pentru părinții invitați la o masă în oraș. Locul de joacă în aer liber de la Trattoria Buongiorno Arena își propune să ofere activități distractive pentru cei mici, ca părinții să se bucure în voie, alături de prieteni, de experiența unui prânz la un restaurant cu loc de joacă.

   Prichindeii vor vedea în restaurantul nostru un univers al distracției, gândit special pentru ei, care îi fac să se lase pradă curiozității și să-și consume energia într-o manieră constructivă. La locul de joacă din restaurantul  Buongiorno Arena se organizează evenimente în fiecare săptămână, de la ateliere de creație cu diverse tematici, până la spectacole de teatru în fiecare weekend. Meniurile speciale pentru copii sunt și ele create cu atenție pentru a satisface și gusturile cele mai pretențioase.

   Așadar, dragi părinți, dacă până acum, a lua masa la restaurant venea la pachet cu o serie întreagă de posibile probleme organizatorice, la Trattoria Buongiorno Arena aceasta devine o experiență de neuitat, pentru toți membrii familiei.

   Alegeți să fiți personajele principale din povestea Trattoria Buongiorno Arena!

Rezervați o masă acum, la numărul: 0731.037.387

evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe