Pizza napoletana

Buongiorno Italian – Pizza ca la mama ei, adică ca la Napoli

PIZZA BUONGIORNO 18.9 LEI


              Napoli a dat lumii pizza, după care, cuprins de euforia incredibilei creații, i-a mai dat pe Enrico Caruso, Sophia Loren și l-a adoptat pe Maradona. Nu ai cum să fii un iubitor de viață, un boem sau un gurmand fără să recunoști că acest oraș din sudul Italiei a dat omenirii mai mult decât au dat unele țări poate.  

              Cum celor de la Buongiorno le place acuratețea istorică (asta pe lângă Prosecco și pantofii roșii cu toc), au hotărât să dea consumatorului L'originale, adică să coacă pizza pe blatul autentic napoletan.

              Pentru asta s-au dat de trei ori peste cap și miracolo, au adus în București unul dintre cei mai celebri pizzari napoletani, Davide Palladinelli zis si profesore pizza, membru în Accademia della pizza e arte bianchi.

              Cu alte cuvinte e ca și cum dacă au fi făcut fotbal, nu pizza, l-au fi adus pe Maradona. Sub atenta sa îndrumare (asta însemnând uneori și aruncatul cu roșii prin bucătărie), pizzari lor au învățat și s-au perfecționat în arta blatului napoletan, recunoscut în toată lumea pentru gustul inconfundabil și textura sa unică. Cum ar zice Davide - non si tratta di pizza ma della gioia di mangiare bene. Așadar ci vediamo a Buongiorno!evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe