Pasta Fresca is now in town!Locul cel mai potrivit în care poți să vii și să încerci paste proaspete adevărate, la fel ca în Italia, așa cum te-ai gândit, este la Trattoria Buongiorno. Și exact cum te așteptai, noi rețete de paste au sosit în meniu și nu oricum, ci sub denumirea de Fettucine con funghi porcini, pancetta e panna, Cappellacci con camembert e pere in salsa di burro e nocci și Pappardelle con pesto di prezzemolo, germogli di pino e panna.

 Acum poți savura pastele proaspete special gătite de bucătarii noștri, fără a mai avea vreun dubiu cum că Trattoria Buongiorno nu este cea mai tare trattorie din București! Un univers magic, plin de arome italienești și o atmosferă de vis. în oricare din restaurantele din București, Trattoria Buongiorno.

Când ai atâtea variante în meniu, trebuie să încerci câte una în fiecare zi, iar apoi să te decizi care îți place cel mai mult, asta dacă poți.

Buon appetito!


Meniul complet il aveți aici!

Rezervările,toate, se fac aici!

evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe