DESPRE NOI

Povestea restaurantului Trattoria Buongiorno din București a început în anul 2007, când a fost lansat brandul Buongiorno. Alături de Caru` cu bere, Hanu` Berarilor sau City Grill, acesta este parte a grupului City Grill, rețea de restaurante infiintată în 2004 în București de Dragoș Petrescu.

Trattoria Buongiorno este un restaurant din București cu specific mediteraneean. Mâncărurile din meniul restaurantelor Trattoriei Buongiorno te invită să faci o călătorie culinară în zona mediteraneană, cu accent pe Italia, țara pastelor și a pizzei pe vatră.

În restaurantul din București Trattoria Buongiorno poți alege din foarte multe feluri de paste, pizza sau fructe de mare atent pregătite, alături de un vin din zone ale Italiei recunoscute pentru această licoare, denumită și tară a celor 500 de soiuri de struguri. De asemenea, poți degusta delicioase deserturi, printre care nelipsitul Tiramisu italian.

Pe scurt, Buongiorno este un restaurant din București în care vei găsi întotdeauna o mulțime de feluri de mâncare specifice bucătariei italiene, într-o atmosferă romantică specifică tradiției italiene.


Trattoria Buongiorno are 7 restaurante în București:

  • Restaurant București Trattoria Buongiorno Victoriei-Bdul. Lascăr Catargiu, nr. 56

Prima locație în care restaurantul Trattoria Buongiorno și-a întâmpinat clienții cu delicioasele mâncăruri italienești este cea din apropiere de Piață Victoriei. Situată într-o frumoasă clădire istorică, ce a fost pentru o perioadă casă memorială “Lascăr Catargiu”, Buongiorno Victoriei își primește oaspeții într-o casă boierească, din centrul capitalei, realizată într-un stil neo-românesc, care te invită să te imaginezi în alt secol.

  • Restaurant București Trattoria Buongiorno Primăverii-Str. Herăstrău, nr 2, colț cu bd. Primăverii

O cină la lumina lumanărilor, muzică bună, un vin ales din Toscana și fructe de mare atent pregătite, iar la sfârșit, nelipsitul Tiramisu si… două lingurițe.

  • Restaurant București Trattoria Buongiorno Băneasa-Băneasa Shopping City, etaj 1

La Trattoria Buongiorno Băneasa îți aducem în fiecare farfurie miresmele bucătăriei italiene, amestecate cu o atmosferă caldă și primitoare.

  • Restaurant București Trattoria Buongiorno Lido-Strada C.A. Rosetti, nr. 13

Interiorul restaurantului Buongiorno Lido este unul impresionant, ce ne aduce aminte de cel al unui palat, iar grădina este locul ideal unde să mănânci pe timp de vară.

  • Restaurant București Trattoria Buongiorno Terminal Schengen-Aeroportul Internațional Henri Coandă

Poți savura mâncărurile specifice bucătariei mediteraneene chiar și în terminalul Schengen, de la Aeroportul Internațional Henri Coandă.

  • Restaurant București Trattoria Buongiorno Centru Vechi Str Stavropoleos nr 8, colt cu Str Smardan

Ne-am reintors in centrul distractiei din Bucuresti, Centrul Vechi, unde te asteptam sa faci un popas inainte de o noapte de distractie.

  • Restaurant București Trattoria Arena Str Basarabia nr 37 -39, la intrarea în Arena Națională

În Trattoriei Buongiorno Arena vei găsi aceeași multitudine de feluri de mâncare specifice bucătariei italiene într-o atmosferă relaxantă specifică tradiției italiene. 

La Trattoria Buongiorno se pot organiza și evenimente speciale. Decorul unic, mâncarea savuroasă, atmosfera rafinată, dar și serviciile excelente pentru care restaurantele Buongiorno din București sunt recunoscute sunt doar câteva din ingredientele rețetei succesului pentru o petrecere pe care oaspeții tăi nu o vor uita prea curând! Îți punem la dispoziție un consilier de evenimente care poate coordona organizarea evenimentului, te va ajuta să alegi meniuri și teme personalizate pentru petreceri și îți propune restaurantele din București din grupul City Grill adecvate tematicii evenimentului și a numărului de participanți.

În restaurantele Trattoria Buongiorno din București, ți-am pregătit o experientă italiană autentică. Te așteptăm cu un meniu variat cu fructe de mare, paste, pizza italiană, vinuri alese si deserturi delicioase.

evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe