Restaurant Revelion București

Finalul de an trebuie savurat la intensitate maximă, întocmai ca fiecare zi a vieții. Petrece noaptea de revelion alături de cei dragi la restaurantul Trattoria Buongiorno din Bucuresti și lasă spiritul autentic italian să te cuprindă.

Te asteptam impreuna cu prietenii sau familia la unul din restaurantele noastre din Bucuresti pentru un revelion memorabil.

Vino de revelion la restaurantul Trattoria pentru a savura cea mai gustoasa pizza pe vatra, pentru a simti adevaratele arome ale Italiei prin preparate atent gatite si pentru a petrece in compania noastra momente cu adevarat pline de gust!


Alte evenimente pe care le poti organiza in restaurantele Trattoria Buongiorno din Bucuresti:
evenimente
speciale

Corporate

Avem spatiul perfect pentru organizarea oricarui eveniment de business, de la decorarea tematica a zonei si pana la dotarea cu aparatura necesara pentru desfasurare.

Află mai multe

Nunta

Alaturi de noi iti poti organiza cea mai importanta zi a vietii tale. Iti punem la dispozitie toate cele necesare pentru a te ajuta cu organizarea.

Află mai multe

Botez

Organizează împreună cu restaurantul Trattoria Buongiorno un botez de neuitat alături de prieteni si familie într-un decor de excepție.

Află mai multe