Grupul City Grill – partenerul tău de încredere

Grupul City Grill activează pe piața restaurantelor din București de aproape 16 ani. Datorită relației pe care o construim zilnic cu voi, oaspeții noștri, tratăm cu responsabilitate situația creată la nivel global de virusul COVID-19. Pentru noi, cele mai importante lucruri sunt siguranța alimentară și sanătatea celor 11 000 de oaspeți care ne trec pragul zi de zi, și nu numai.

Citește mai multe
- ORGANIZEAZĂ -

EVENIMENTE & PETRECERI

Trattoria Buongiorno te ajuta să organizezi ca la carte un eveniment corporate. Organizarea unui eveniment de business implică nu numai o personalizare a meniului şi o transformare a locaţiei în funcţie de numărul de persoane aşteptat.

Mai mult
- ISTORIC -

DESPRE NOI

Povestea restaurantului Trattoria Buongiorno din București a început în anul 2007, când a fost lansat brandul Buongiorno. Alături de Caru` cu bere, Hanu` Berarilor sau City Grill, acesta este parte a grupului City Grill, rețea de restaurante infiintată în 2004 în București de Dragoș Petrescu.

Mai mult
- explorează -

Restaurantele
noastre

Descoperă cele 6 locații de inspirație italiană din lanțul Trattoria Buongiorno unde mâncarea este proaspătă și specialitățile de pește te poartă cu gândul la următorul concediu din Toscana.

Vezi locații